uitgelicht

Taalvrijwilligers gezocht!


Vind je het leuk om anderen te helpen met oefenen van het spreken van de Nederlandse taal? Geef je dan op als vrijwilliger bij het Taalcafé van de Bibliotheek.

Tijdens een wandeling kan je praten over alledaagse dingen.

Als vrijwilliger ga je één op één in gesprek met een taalstudent. Je praat over alledaagse dingen in een ongedwongen sfeer; binnen bij de Bibliotheek Oisterwijk of tijdens een wandeling. Op deze manier leren jullie beiden ook nog van elkaars culturen en je helpt de taalstudent mee integreren.

Ben je nog studerend? Het Taalcafé is ook geschikt als maatschappelijke stage. Dus ook in dit geval kun je je aanmelden als Taalvrijwilliger.

Het Taalcafé is open op zaterdagen van 11.00-12.00 uur en op dinsdagen van 15.30-16.30 uur. Op dinsdag zijn er ook kinderen aanwezig die oefenen met de Nederlandse taal, terwijl hun ouders/begeleiders bij het Taalcafé voor volwassenen daarmee bezig zijn. Je hoeft niet op álle zaterdagen en/of dinsdagen beschikbaar te zijn.

Interesse? Stuur dan een mail naar walleke.tennoeverbakker@gmail.com