ondernemers

Sport en Bewegen voor ouderen start in het Inlooppunt


Bewegen is gezond, ook en juist voor ouderen. WYzorg verzorgt al enige jaren voor ouderen in een aantal wijken van Oisterwijk een sport- en beweeguurtje. Sinds kort kunt u hiervoor ook in het centrum bij stichting het Inlooppunt terecht.

Bewegen voor ouderen (Foto: Kees Goverde )

Elke vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur sport een clubje van maximaal 10 ouderen samen onder deskundige leiding. In een gezellige sfeer, met veel humor en stimulerende muziek, bent u 45 minuten bezig om uw lichaam zo fit mogelijk te houden. Hierbij wordt rekening wordt gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van iedereen. Tot slot drinkt u nog een kopje koffie of thee ter afsluiting en kunt u weer fit het weekend in.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Neem deze kans op in groepsverband samen met andere ouderen te gaan werken aan uw balans, kracht en conditie. U wilt toch ook zo lang mogelijk actief en zelfstandig blijven? Wekelijkse deelname kost € 3 per keer. Maar natuurlijk is er de mogelijkheid tot het nemen van een gratis proefles. Interesse? Neem contact op met Ingrid Oosterling, telefonisch 06-17163091 of per mail via info@inlooppuntoisterwijk.nl

DTZ logo low