uitgelicht

Fotopuzzelfietstocht


Door de activiteitencommissie van de KBO is een fotopuzzelfietstocht van ongeveer 40 km. uitgezet. Ook niet KBO-leden kunnen meedoen.

Op de fiets op zoek naar bijvoorbeeld deze foto…

De fietstocht is vanaf 1 juni tot net met 30 september te fietsen. Hiervoor moet u wel een inschrijfformulier aanschaffen. Op dit formulier staan de spelregels plus de foto’s die u onderweg, aan de rechtse kant van de route kunt vinden en dan daarvan het nummer moet noteren. U kunt de route ook meerdere keren fietsen als u bijvoorbeeld een foto gemist hebt. En u mag dat ook met meerdere personen doen.

Om hieraan deel te nemen kunt u vanaf 15 juni het deelnameformulier afhalen tussen 17.00 en 18.00 uur bij Fons Klaasen, Molenacker 65 te Oisterwijk. Inleveren kan tot 1 oktober bij Fons Klaasen. Voor de 3 beste deelnemers is er een prijsje beschikbaar. Veel fiets- en puzzelplezier!