Care Inn

Zomerontmoetingen: Wandelen door bos en veld


Piet Gelden uit Moergestel organiseert maandelijks een wandeling, en doet dat tijdens de Zomerontmoetingen iedere week.

Sluit aan, wandel mee en ontmoet!

Wekelijks een andere route, vanaf een ander startpunt. Deelname is gratis; aanmelden niet nodig. De starttijd is telkens om 9.00 uur. U kunt kiezen uit een rustige wandeling van +/- 7,5 km of een stevige wandeling van +/- 12/5 km.

-09 juli St. Jansplein, knp 78
-16 juli Oisterwijkseweg 68, knp 14
-23 juli Zandstraat 1,’t Stokske, knp 19
-30 juli Carpoolplaats bij A58. Knp 77
-06 aug. St. Jansplein, knp 78
-13 aug. Den Donk, Sportweg 12, Oisterwijk, knp 54 Parkeergelegenheid

Over Zomerontmoetingen

Er zijn naast de activiteiten die geen zomerstop kennen, extra aanvullende activiteiten om de rustige zomerweken op te vangen. Dit speciaal voor de 55-plussers onder ons, die in de zomer thuis blijven. Een aantal staan reeds in onze uitagenda, worden extra uitgelicht in nieuwsberichten over de Zomerontmoetingen, of bekijk hier het volledige programmaboekje.