Care Inn

Zomerontmoetingen: Fietsen in bos en veld


10 juli en 14 augustus om 13.00 uur is er een gratis fietstocht.

Fiets een rondje door de omgeving van Haaren (Foto: Leny van Schijndel)

De fietsmiddag kent een route van 40 km door bossen en velden rondom Haaren, de start is bij de Kiosk, Mgr. Bekkersplein, Haaren. Aanmelden is niet nodig, en deelname is gratis. Voor eventuele vragen kunt u bellen met Mieke van Boxtel: 06-49408821.

 

Over Zomerontmoetingen

Er zijn naast de activiteiten die geen zomerstop kennen, extra aanvullende activiteiten om de rustige zomerweken op te vangen. Dit speciaal voor de 55-plussers onder ons, die in de zomer thuis blijven. Een aantal staan reeds in onze uitagenda, worden extra uitgelicht in nieuwsberichten over de Zomerontmoetingen, of bekijk hier het volledige programmaboekje.