Care Inn

In memoriam: Guus Bertens


Op 4 juli is op 72-jarige leeftijd voormalig raadslid en bestuursvoorzitter, tevens scouting hoofdman Guus Bertens na een kort ziekbed overleden.

Henri Bontenbal en Guus Bertens met zijn oorkonde (Bron: CDA Oisterwijk)

 

‘Guus heeft een grote maatschappelijke bijdrage geleverd aan onze gemeente en onze vereniging. Wij zijn hem daarvoor bijzonder dankbaar,’ aldus fractie en bestuur van CDA Oisterwijk. Eerder dit jaar heeft hij voor zijn inzet in de lokale politiek Guus Bertens uit handen van Henri Bontenbal, fractievoorzitter van CDA Nederland, een zilveren speld en oorkonde ontvangen. Guus was vanaf sinds 1997 tot 2006 raadslid.

Ook was onder andere ook lid van de C en is enorm actief geweest bij Scouting Oisterwijk. Deze jeugdvereniging laat weten dat zij dankbaar zijn dat zij recent nog de kans hebben gekregen om Guus te eren met de Gouden Vos, als dank voor zijn jarenlange inzet voor de scouting. Guus was sinds 1981 lid en was jarenlang leiding. Eerder en ook afgelopen jaren heeft hij zich daarnaast ook ingezet voor de huisvesting van de  scouting in Oisterwijk.