Care Inn

Hotel Leijhof ontvangt 4-sterren superior hotelclassificatie


Hotel de Leijhof Oisterwijk bereikt een belangrijke mijlpaal met de
ontvangst van een nieuwe hotelclassificatie: 4-sterren superior.

Een trots team, trots op vier sterren.

Deze prestigieuze erkenning werd officieel uitgereikt door de burgemeester van Oisterwijk, Hans Janssen, op dinsdag 2 juli 2024. Deze erkenning is extra speciaal: dit jaar markeert het 25-jarig jubileum van Hotel de Leijhof Oisterwijk sinds de opening in 1999.

Met deze nieuwe hotelclassificatie bevestigt Hotel de Leijhof Oisterwijk zijn positie als een toonaangevend boutique hotel in de regio en blijft het een favoriete bestemming voor zowel
zakelijke reizigers als toeristen die op zoek zijn naar luxe en comfort. De toekenning van deze hotelclassificatie complimenteert de hoge kwaliteit en gastvrijheid van Hotel de Leijhof Oisterwijk.

Burgemeester Hans Janssen kwam de waardering overbrengen.

Hotelsterren, een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland, werkt samen met de Hotelstars Union, de houder van de Europese Hotel Classificatie, om hotels te beoordelen en classificeren. “Wij zijn vereerd en natuurlijk ook ontzettend blij met deze erkenning. Deze hotelclassificatie is een beloning en groot compliment voor ons Team, die iedere dag weer haar uiterste best doet om een fantastisch verblijf voor onze gasten te realiseren. Dat wij dit hebben mogen behalen in ons jubileum jaar maakt ons enorm trots.” aldus hoteleigenaren familie van Helden en Thomas Dijst, General Manager van Hotel de Leijhof Oisterwijk.

Hotel de Leijhof Oisterwijk is een luxe boutique hotel gelegen in het hart van Oisterwijk, bekend om zijn prachtige omgeving en uitstekende voorzieningen. Het hotel biedt een breed scala aan
faciliteiten, waaronder 19 luxueuze suites, culinair Restaurant The George, cocktailbar PERK’S Treasure Lounge, een Botanische Tuin en uitgebreide vergader-/evenementenruimtes.