Care Inn

Robèrt van Beckhoven opent pop-up met ijs *


Het lekkerste room-, sorbet- en softijs eet je vanaf zaterdag 29 juni bij Robèrt van Beckhoven. De Meester Patissier en Meester Boulanger opent een pop-up met ambachtelijk ijs bij zijn bakkerij op het KVL-terrein. Op zondag 30 juni is Robèrt tussen 13.00 – 15.00 uur aanwezig om het openingsweekend te vieren en ijsjes te scheppen.

Robèrt van Beckhoven opent pop-up met ijs

Het is natuurlijk de ultieme traktatie in de zomer: ijs. Dat vindt ook Robèrt, die de uitdaging aangaat om het lekkerste ijs van Oisterwijk en omstreken te verkopen. De afgelopen maanden stonden in het teken van uitgebreid experimenteren, proeven, nog eens proeven en verbeteren om tot de beste smaakbeleving te komen. Robèrt: ‘Ik kan niet wachten om mensen kennis te laten maken met ijs op patisserieniveau!’

Robèrt biedt voor elke ijsliefhebber wat wils met acht smaken room- en sorbetijs: van framboos en passievrucht tot hazelnoot en chocolade. En Robèrt zou Robèrt niet zijn als hij niet ook een bolus vulde met écht banketbakkerssoftijs.

Must-visit

Vanaf zaterdag 29 juni is Robèrts pop-up iedere vrijdag t/m zondag open van 13.00 tot 20.00 uur. Je vindt ’m op de begane grond van KVL op de Almijstraat 14. Een must-visit deze zomer!

Kijk voor meer informatie op www.bijrobert.nl/ijs.

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u hier