Care Inn

Vocaal ensemble Driest in Oisterwijks Lodewijkskerkje


22 juni van 20:00 tot 21:45 uur speelt het vocaal ensemble Driest in het Oisterwijkse Lodewijkskerkje.

Driest

Driest zingt louter tekst en muziek van de Tilburgse componist Frans van Hoek (*1952). Vocaal ensemble DRIEST bestaat uit vijf geschoolde zangers en in 2015 ontstaan. Van Hoek heeft een sterke voorkeur voor oude muziek, wat hoorbaar is in al zijn werken. Alle composities worden volledig met de hand geschreven en vaak voorzien van verluchtingen, zoals speciale muzieksleutels of illustraties die het lied ondersteunen. Frans van Hoek zou zó geboren kunnen zijn in de 17de eeuw. Zijn sterk relativerende en tegelijk melancholische schrijfwijze in Renaissance- of Barokstijl, maakt zijn muziek onvergetelijk. Driest houdt van spontane optredens, maar men kan hen ook beluisteren op kastelen, in galeries, musea, ateliers, kerken, concertzalen en bij openluchtconcerten.

Meer informatie: www.driestvocaal.com Entreekaartje bedraagt € 15,- Reserveren graag via driestvocaal@gmail.com Vermeld de plaats en datum van het concert en met hoeveel personen u komt.