Care Inn

Een compleet programma voor achterblijvers met Zomerontmoetingen Oisterwijk


Terwijl de scholen bezig zijn aan de laatste loodjes van hun schooljaar, zijn diverse werkgroepen druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de Zomerontmoetingen.

Met Zomerontmoetingen willen de samenwerkende organisaties in Oisterwijk de leegte opvangen van activiteiten, die tijdens de zomervakantie kan ontstaan. Dat doen zij met een breed aanbod van  fietstochten tot rondleidingen, lezingen tot muziek.

De posters en spandoeken worden binnenkort opgehangen, kaartjes zullen worden uitgedeeld en er komen zo snel mogelijk boekjes met het aanbod aan activiteiten. Het aanbod is heel gevarieerd. Een aantal activiteiten zullen vertrouwd zijn, omdat deze ondanks de vakantie gewoon doorgaan. Dat is bijvoorbeeld het geval in de wijkgebouwen, bibliotheken, Inlooppunt en actief bewegen in de wijk.

Hijme en Joris sluiten de serie Zomerontmoetingen op 16 augustus muzikaal af tijdens een bijeenkomst voor alle organisaties.

Zin in een keer wat anders? Of bezoek je liever eens een ander dorp of wijk om andere mensen te ontmoeten? Dat kan natuurlijk ook! Niets moet maar alles mag. Met deze krachtenbundeling hopen de organisaties dat deze zomer veel mensen in beweging komen en gaan voor mooie Zomerontmoetingen.

Op 8 juli is de officiële opening door burgemeester Hans Janssen in de Tiliander. Het cultureel centrum ondersteunt het initiatief voor de Zomerontmoetingen en heeft toegezegd gratis te zorgen voor ontvangst met koffie en thee. Het stimuleringsfonds STEM heeft ook financiële ondersteuning toegezegd, hier is de werkgroep natuurlijk heel erg blij mee; op die manier hopen zij mooie zomerontmoetingen te realiseren.

Zodra bekend, plaatsen wij de activiteiten in onze agenda, en volgen uiteraard de aankondigingen in ons nieuws.