Care Inn

Eindexamenkandidaten fotovakschool exposeren in De Verdieping Moergestel


“Vier met ons het hoogtepunt van ons harde werk en onze toewijding aan de kunst van het fotograferen”.

Een van de werken van studenten aan de Fotovakschool Eindhoven.

22 tot en met 23 juni dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur presenteren de eindexamenkandidaten van de Fotovakschool Eindhoven hun afstudeerprojecten in Galerie De Verdieping, Sint Jansplein 5 in Moergestel. Deze expositie markeert het hoogtepunt van hun ongelooflijke reis vol creativiteit en passie. De studenten tonen een indrukwekkend scala aan werken, variërend van adembenemende landschappen tot intieme portretten. Elke foto weerspiegelt hun harde werk en toewijding aan de kunst van het fotograferen. Bezoekers kunnen genieten van de diverse stijlen en technieken die de kunstenaars hebben toegepast, en worden meegenomen op een visuele reis door hun unieke perspectieven. Deze tentoonstelling is een viering van hun artistieke groei en een voorproefje van de veelbelovende toekomst die hen te wachten staat in de wereld van fotografie.