Care Inn

Film: Nieuwe attractie op KVL-terrein


De Gedenknaald op KVL staat al sinds 2018 ingepakt, in de hoop op een goede oplossing in de vorm van een permanente overkapping. Helaas bleek dat niet afdoende om het rijksmonument volledig te behouden.

Dat is nu goed te zien, doordat de Werkgroep Gedenknaald KVL, die ijvert voor restauratie, ramen heeft aangebracht: het is een kijkdoos geworden! Zo is goed te zien dat de schade aan de naald en de beelden onherstelbaar is. De wereldbol is gelukkig nog in goede staat. Restaureren is de uitdaging! Uw hulp is daarbij hard nodig. ๐™๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฎฬ๐ฐ ๐›๐ข๐ฃ๐๐ซ๐š๐ ๐ž ๐ณ๐š๐ฅ ๐๐ข๐ญ ๐ฆ๐š๐ซ๐ค๐š๐ง๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ž๐ฅ๐ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐š๐ฅ๐ญ๐ข๐ฃ๐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ฐ๐ข๐ฃ๐ง๐ž๐ง. Doneer op NL39RABO0370727533 t.n.v. Stichting Stoommachine Oisterwijk o.v.v. Gedenknaald KVL. De werkgroep heeft al 53% van de benodigde fondsen, maar ze zijn er nog lang niet.

 

Oisterwijk in Beeld