uitgelicht

De zoektocht naar de ideale boxspring *


Het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing, want een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welzijn.

Een boxspring is een populaire keuze vanwege het comfort en de stijlvolle uitstraling. Maar hoe kies je de juiste boxspring voor jouw wensen en budget? Er zijn veel merken, afmetingen, materialen en prijsklassen om uit te kiezen. In deze blog ontdek je waarom Jacobs Slapen de ideale winkel is voor het vinden van jouw perfecte boxspring, met een ruime keuze voor ieder budget.

Waarom kiezen voor Jacobs Slapen?

Bij de winkel vind je een uitgebreide selectie van boxsprings, matrassen en toppers in verschillende stoffen, kleuren en maten. Met meer dan 85 jaar ervaring in slaapcomfort, biedt Jacobs Slapen deskundig advies van slaapspecialisten, een ruime collectie tegen scherpe prijzen en een goede service. De winkel biedt gratis bezorging in de regio en is een bekend begrip in de regio Salland en Twente. In de showroom kun je jouw nieuwe bed of matras testen en ontvang je persoonlijk en onafhankelijk advies van de adviseurs. Naast bedden en matrassen biedt de winkel ook een grote collectie bedtextiel, waaronder dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons.

Een goed bed, belangrijk voor goede nachtrust (Bron: Pexels.com)

Aandacht voor persoonlijke wensen en comfort

Jacobs Slapen denkt graag mee met klanten die last hebben van rug- of nekklachten en biedt verschillende matrassen, toppers en hoofdkussens aan. Het persoonlijke advies houdt rekening met de lighouding, lengte, gewicht, postuur, klachten en voorkeuren van de klant. Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk om rekening te houden met je eigen eisen en verwachtingen, zoals de keuze tussen een vlakke boxspring of een elektrische boxspring, de gewenste stevigheid van de matras, en het comfort van de topmatras.

Boxsprings op maat: kleuren, stoffen en afmetingen

Bij Jacobs Slapen zijn boxsprings verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, zoals geweven stof en leatherlook. De kleur en stof kunnen volledig naar eigen wens en comfort worden samengesteld. Een boxspring is verkrijgbaar in diverse afmetingen, variërend van tweepersoonsbedden tot eenpersoonsbedden en twijfelaars. Ook zijn er boxsprings beschikbaar in extra lengtematen. Bij het samenstellen van een boxspring kun je kiezen uit diverse hoofdborden, stoffen en pootjes om de uitstraling naar eigen wens aan te passen.

Elektrische boxsprings voor extra comfort

Een elektrische boxspring biedt extra comfort doordat het hoofd- en voeteneinde verstelbaar zijn. Dit type bed kan handig zijn voor activiteiten zoals tv-kijken of lezen in bed en kan ook verlichting bieden bij specifieke klachten. Jacobs Slapen biedt een ruime collectie boxsprings in verschillende prijsklassen en maten, zowel vlakke als elektrische modellen. Daarnaast zijn er diverse matrassoorten beschikbaar voor een boxspring, zoals pocketvering, koudschuim, latex en traagschuim, die verschillende eigenschappen en comfortniveaus bieden.

Vind jouw ideale boxspring bij Jacobs Slapen

Bij Jacobs Slapen heb je een ruime keuze aan boxsprings voor ieder budget, zodat je gegarandeerd het bed vindt dat aan jouw wensen en comforteisen voldoet. Met hun uitgebreide kennis en ervaring, persoonlijk advies en ruim assortiment kunnen zij jou helpen bij het vinden van de perfecte boxspring. Bezoek de showroom in Nijverdal om de verschillende bedden en matrassen uit te proberen en laat je adviseren door de deskundige medewerkers. Zo investeer je in een goede nachtrust en een bed dat jarenlang meegaat.

* Uitleg over dit bericht, de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u hier