Care Inn

250 euro voor jouw buurtactiviteit


Laat de Lente Bloeien in jouw Buurt met Buurt aan Z! Ontvang tot maximaal 250 euro budget voor jouw buurtactiviteit!

Een buurtfeest in Oisterwijk ; deze keer kwam de burgemeester op bezoek.

Voel jij het voorjaar ook al in de lucht hangen? Dat betekent dat het tijd is om jouw buurt tot leven te brengen met gezellige activiteiten! Gaan jullie voor een gezamenlijke lunch, een straatspeeldag voor de kleintjes, of een barbecue? Of heb je zelf een leuk idee in gedachten?

Met het budget van Buurt aan Z helpen wij je een handje op weg. Initiatieven die zich voor de eerste keer aanmelden, krijgen een budget van maximaal 250 euro. In het tweede en derde jaar is dit een bedrag van maximaal 125 euro.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor Buurt aan Z! Ontdek hoe jouw buurt een bruisende plek kan worden waar bewoners elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Voor meer informatie en aanmelden bezoek de website: www.oisterwijk.nl/buurtaanz. Dien je aanvraag uiterlijk 4 weken van tevoren bij ons in! Doe mee met Buurt aan Z en maak van jouw buurt een levendige gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt.

Heb je in het verleden al eens eerder meegedaan met Buurt aan Z? Vanaf 2024 vervalt buurt aan Z+. Je kunt in totaal drie keer meedoen. Buurt aan Z! is een project van Gemeente Oisterwijk. De uitvoering is in handen van ContourdeTwern.