Care Inn

Boer Moergestel doet mee met Open Boerderijdagen


Ron (37) en Renske (36) en hun drie dochters Fien (7), Jet (5) en Pom (3) ontvangen 20 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur bezoekers op hun boerderij; u bent van harte welkom!

Kom ook even langs tijdens de Campina Open Boerderijdagen.

Aan de Donkhorst 8 in Moergestel zit Melkveehouderij van Puijenbroek; een natuurinclusief melkveebedrijf. Het voer voor de koeien proberen zij zoveel mogelijk zelf te telen. De koeien geven melk en ze brengen zelf kalfjes groot.  Op de Open Boerderijdagen is er voor bezoekers van alles te doen en te leren. Bij aankomst op de boerderij krijgen kinderen een Campina Doeboek mee vol met leuke weetjes en spelletjes en uitleg over de Open Boerderijdagen en alle activiteiten.

Tijdens de Open Boerderijdagen laten de boeren zien waar zuivelproducten vandaan komen. Daarnaast tonen melkveehouders aan de hand van speelse en leerzame activiteiten wat zij doen op het gebied van duurzaamheid. De toegang is gratis.