Care Inn

Ladiesnight in Tiliander Oisterwijk daverend succes


Benefietavond brengt ruim € 3200 op voor Tilburgse Voedselbank.

Op woensdagavond 10 april organiseerde Inner Wheel Tilburg Triborch hun jaarlijkse Ladiesnight in Tiliander Oisterwijk, een filmavond speciaal voor vrouwen. Ruim 180 deelneemsters genoten van de film Bookclub, the next chapter en haalden gezamenlijk ruim € 3200 op.


Margreet Vos-van Holstein (President IWTT) en Henk Denissen (Directeur Voedselbank Tilburg)

Henk Denissen (directeur Voedselbank Tilburg) nam tijdens de pauze met een grote glimlach een cheque in ontvangst. Hij vertelde dat ook dit jaar het ingezamelde bedrag gebruikt zal worden om houdbare kruidenierswaren, zoals pasta en rijst, te kopen. Ook inwoners uit Oisterwijk maken gebruik van de Voedselbank.

De heer Denissen deed ook een oproep: Doneer uw gespaarde Douwe Egberts punten! Deze punten worden ingewisseld voor pakken koffie, waarbij Douwe Egberts het aantal pakken zal verdubbelen. Dus kijk nog eens in de keukenla en ondersteun deze actie. U kunt uw punten inleveren bij de Voedselbank Tilburg.

InnerWheel Tilburg Triborch is een actieve club van 23 vrouwen uit de omgeving van Tilburg, Oisterwijk en Berkel-Enschot. De leden organiseren verschillende activiteiten om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke goede doelen, en dragen Voedselbank Tilburg een warm hart toe.

De avond werd mede mogelijk gemaakt door het team van Tiliander, al jaren de locatie waar de filmavond wordt gehouden. Er was wat lekkers bij de koffie en thee. Daarnaast waren ondernemers uit de regio zichtbaar met een standje, onder andere met dames- en kinderkleding cosmetica uit Oisterwijk en kunst.