ondernemers

Paasbrunch bij Taverne De Posthoorn *


Ook dit jaar zal Taverne de Posthoorn beide paasdagen weer een uitgebreide paasbrunch verzorgen van 11:00uur tot 14:00uur.

Traditie met Pasen; veel eieren!

Naast diverse warme en koude gerechten, verschillende broodjes en beleg, zal er ook voor de kinderen lekkere gerechten op tafel staan. Voor de kinderen zullen er ook extra activiteiten verzorgd worden. Maken jullie gebruik van de brunch, dan mogen jullie deze dagen voor de helft van de prijs gebruik maken van de midgetgolfbaan. Vanaf de Posthoorn kunt u ook een heerlijke wandeling maken, de Kampina en de bossen en vennen liggen om de hoek. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.  Ga er dus met de paasdagen lekker op uit, samen, met je gezin, familie of vrienden en maak er een gezellige dag van.

Deelnemen aan de brunch kost €32,50pp, 4 t/m 12jaar €17,50pp, kinderen t/m 3jaar mogen gratis deelnemen. Het volledige menu zal binnenkort op de website en de social media van Taverne de Posthoorn te vinden zijn.

Extra informatie of aanmelden voor de brunch kan vanaf vandaag tot uiterlijk 24maart (let wel: vol=vol) via de website www.tavernedeposthoorn.nl , via een mail naar info@tavernedeposthoorn.nl of bel even naar 06-14679138.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer