uitgelicht

Taverne De Posthoorn organiseert wandeling met de boswachter *


Op zondag 25 februari en zondag 17 maart organiseert Taverne de Posthoorn in Oisterwijk weer een leuke wandeling samen met de boswachter. Een informatieve wandeling die leuk is voor jong tot oud, waarbij de boswachter onderweg allerlei weetjes zal vertellen over de bomen, planten en dieren in het bos.

Jong en oud kan mee op pad met de boswachter.

Mocht het heel slecht weer zijn, dan zal de boswachter onder andere microscopen meenemen en maakt hij er binnen een leuke, interessante ochtend van.  Er wordt om 10u binnen verzameld bij de Posthoorn en de wandeling zal tot 12u duren. Meedoen aan de activiteit kost €5pp incl. een kopje koffie/thee of ranja.

Als u mee wilt met de wandeling kunt u zich aanmelden via de website www.tavernedeposthoorn.nl , een mail naar info@tavernedeposthoorn.nl of bel even naar 06-14679138. Geef hierbij het aantal personen aan en welke datum u mee wilt doen. Mocht u naderhand nog willen lunchen, geef dat dan ook even aan. Dan zal er een tafel gereserveerd worden.

Het adres van Taverne de Posthoorn is Posthoornseweg 8 in Oisterwijk.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer