Care Inn

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Heb jij een uurtje over? Geef het aan een ander. In de gemeente Oisterwijk zijn er tal van mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

In “Aan de Slag!” vind je een aantal vacatures om je op weg te helpen. Maar er zijn nog veel meer te vinden in onze vacaturebank.

De Parel Express (Bron: Gemeente Oisterwijk).

Wil je als organisatie ook een vacature plaatsen? Mail Contourdetwern en je ontvangt een link waarmee je als organisatie een vacaturetekst kan invullen. ContourdeTwern zet het dan voor je in de vacaturebank. Als je al een link hebt kan je deze gebruiken.

  1. Schoolmoestuin de Sprankeltuin in Haaren is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die meewerkt met het verzorgen van de tuin en het begeleiden van de kinderen in de moestuin.
  2. Stichting Ons Oisterwijk heeft verschillende leuke vrijwilligersfuncties open staan bij de Oisterwijkse toeristentrein Parel Express. Lijkt het je leuk om ritten te plannen? Of geef jij liever uitleg aan de passagiers tijdens de ritten?
  3. Den Donk zoekt vrijwilligers die kunnen helpen met het onderhoud en de aanleg van een nieuw scoutingparkje in Moergestel.
  4. De fractie van PRO Oisterwijk zoekt een fractiesecretaris om de fractie van 7 personen (4 raadsleden en 3 commissieleden) te ondersteunen.
  5. Zorgcentrum de Vloet heeft diverse vrijwilligersfuncties beschikbaar. Wil jij helpen in het restaurant of bij een van de activiteiten?
  6. Het B-team Oisterwijk zoekt een secretaris. Taken omvatten onder andere het voorbereiden en notuleren van maandelijkse vergaderingen, het beheren van de verzendlijst van leden en sponsors, en het coördineren van communicatie. Sluit je aan en help ons bij het behoud en de verbetering van biodiversiteit in de gemeente
  7. Word intermediair bij Stichting Leergeld Oisterwijk en help gezinnen met financiële moeilijkheden. Ben jij de nieuwe contactpersoon voor gezinnen met een krappe kas? Je taken bestaan onder andere uit het uitvoeren van een inkomenscheck tijdens intakegesprekken en het inventariseren van de behoeften van de gezinnen. Met slechts 3 uur per week, flexibel in te delen, kun je een positieve impact hebben op het leven van kinderen in armoede.
  8. Begraafpark/Arboretum Kreishof in Oisterwijk zoekt vrijwilligers om te assisteren bij het onderhoud van het park op dinsdag en vrijdag, van 09.00-12.00 uur. Onze kleine club van vrijwilligers heeft behoefte aan wat extra hulp.

 

Heb je interesse in een van de vacatures hierboven of wil je meer opties bekijken? Klik dan op de link hieronder. Je kunt direct reageren via het e-mailadres dat bij elke vacature staat vermeld.

Weet je niet zeker of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Of ben je nog aan het bedenken wat je wilt doen? Binnen ContourdeTwern en daarbuiten zijn er veel mogelijkheden. We helpen je graag in een vrijblijvend gesprek. Geïnteresseerd? Neem contact op met het vrijwilligerssteunpunt via e-mail of telefoon.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)
Contactgegevens vrijwilligerssteunpunt

Tel. 013-5284080 / 06 538 16 344 (Silvana Stijak, Coördinator Vrijwilligerssteunpunt
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low