ondernemers

Lees en praat mee bij Booktalk in Bibliotheek Oisterwijk


Hou je van lezen en zou je best bij een leesclub willen maar wil je eigenlijk geen verplichting? Kom dan eens naar de Booktalk.

Praat over een van je zelf gelezen boeken.

Booktalk heeft geen vaste groep. Je sluit aan wanneer je wilt. Bij Booktalk lees je bovendien niet hetzelfde boek maar een eigen gekozen boek. Deze vrijheid maakt Booktalk dus anders dan een gewone leesclub.

Samen deel je je leeservaringen en vertel je over je eigen gekozen boek. Zo inspireer je elkaar en kom je op nieuwe ideeën. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een gezellig samenzijn waarbij je nieuwe mensen ontmoet. Zeker in deze wintermaanden wanneer je meer binnen bent, kan dit een ideale ontmoetingsbijeenkomst zijn. Wil jij het ook eens proberen? Meld je dan aan.

27 februari

14.00-15.30 uur

De Bibliotheek Oisterwijk

Gratis

Volwassenen van alle leeftijden

Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl