ondernemers

Ons nieuws nu ook via Weekmail


Weekmail is een nieuwsservice per mail, waarbij u meerdere nieuwsbronnen ontvangt.

Weekmail brengt het nieuws uit Oisterwijk wekelijks.

Via onze eigen website kunt u dagelijks een nieuwsbrief ontvangen, via Google Nieuws krijgt u de meest opvallende berichten van alle digitale media te zien, op onze socials komen de nieuwsberichten voorbij (zie onder de mogelijkheden) en we tonen ook de Nieuwsklok, Uitstraling en alle lokale Video en TV omroepen.

Vanaf begin dit jaar heeft Weekmail het aanbod van nieuwsbrieven uitgebreid naar onder andere gemeente Oisterwijk. Inwoners die zich inschrijven via weekmail.nl ontvangen wekelijks een mail met groot en klein nieuws uit, van en over de gemeente Oisterwijk. Het past in het digitale tijdperk, dat de lezer daar leest waar deze dat prettig vindt. In het ruime aanbod van mogelijkheden, zijn de makers van Weekmail van mening dat deze dienst een mooie aanvulling kan zijn op de bestaande mogelijkheden. Uiteraard ontbreken de berichten van Oisterwijknieuws.nl niet bij Weekmail.

Delen is vermenigvuldigen zeggen wij wel eens, als het over ons digitale nieuws gaat. Al 15 jaar delen we onze nieuwtjes digitaal en automatisch met heel veel lokale, regionale en landelijke websites en diverse social media. Altijd met een korte inleiding en een linkje naar onze website, de centrale plek voor al het lokale nieuws in onze gemeente. Zo komen heel veel mensen in contact met ons nieuws, en het gebeuren in onze samenleving.

Wij wensen u veel leesplezier, en de collega’s van Weekmail veel succes met hun initiatief.

De keuze is reuze, en aan u! Klik op onderstaande mogelijkheden voor meer:

Ontvang dagelijkse een e-mail

Lees en retweet via X (Twitter)

Like en deel ons op Facebook

Volg ons via LinkedIn

En Instagram!

Of Mastodon!

Nieuw: Weekmail.nl