ondernemers

Oisterwijk Nieuws ook te volgen op Mastodon


Ooit was het ‘alleen een website’, later kwam er verspreiding via Twitter bij, er volgende vele lokale en regionale websites die ons nieuws doorzetten, we werden actief op Facebook, LinkedIn en ook via Instagram komt ons nieuws voorbij. De lokale omroep zet de hoogtepunten op de kabelkrant, en Google Nieuws vult haar nieuwspagina’s mede met onze content…

Mastodon?

Toen Twitter recent werd overgenomen door Elon Musk, kwam er een discussie op gang of dat social media systeem nog wel van deze tijd is, of de aanpassingen aldaar gewenst. Het alternatief dat hierop geboden werd is Mastodon. Het lijkt een beetje op Twitter, maar dan overduidelijk met veel minder gebruikers.

Omdat wij niet zouden willen dat de huidige en nog komende Mastodon gebruikers iets van ons nieuws missen, hebben we onze verspreidingskanalen uitgebreid. In eerste instantie op proef, om te kijken of het goed werkt, en hoe dit nieuwe fenomeen zich ontwikkeld. Mogelijk dat we later daar nog aanpassingen aan doen, mee doorgaan of mee stoppen, afhankelijk hoe dat loopt.

Klik hier om ons te volgen op Mastodon.nl

Klik hier voor een aantal andere opties om ons nieuws binnen te krijgen.