ondernemers

Kaartverkoop Sauwel Pierewaaiers Moergestel


Dat wordt weer lachen, gieren, brullen! Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari zullen maar liefst 5 dorpsgenoten in de inmiddels vertrouwde entourage van Den Boogaard in de ton kruipen om lekker een eind weg te sauwelen. Slappe klets of uit het leven gegrepen? Vertrouwde gezichten, maar ook vers bloed, gaan er alles aan doen om u een fantastische avond te bezorgen. Een avond die bol zal staan van grappen, grollen en hilarische anekdotes. De sauwelaars zijn op dit moment hard aan het werk om deze avond een onvergetelijke te laten worden. En dat zal het worden!

Mini Uitvinders van De Vonder Moergestel (Foto: Carien van de Pas).

Wie bezorgt ù buikpijn van het lachen? En welke sauwelaar laat de tranen over uw wangen lopen?? Benieuwd wie er in ton kruipen? Komende weken zal via diverse media bekend worden gemaakt wie deze sauwelaars zullen zijn en wie die lange tafels in Den Boogaard op hun grondvesten doen laten schudden. Voor nu, noteer deze data alvast in de agenda. Vrijdag 2 en zaterdag 3 februari dus. De verkoop voor deze Sauwelavonden zal zijn op zaterdag 6 januari in Den Boogaard en start om 10.00 uur, de zaal zal om 09.00 uur open zijn. Kaartjes kosten €15,- per stuk, per persoon geldt een maximum van 4 kaartjes. Zorg dat je erbij bent!

Onderaan deze pagina kunt u nog even terugblikken op de sauwels van vorig jaar; geniet!!

Én inschrijven voor D’n Opstoet
Op zondag 11 februari trekt er weer een bonte optocht door het centrum van Moergestel. Natuurlijk kan de optocht niet vol genoeg zijn, dus als je nog nooit hebt deelgenomen is dit je kans! Ook dit jaar kun je vette prijzen winnen! En als dat niet genoeg is krijgen alle deelnemers aan de kinderoptocht een mooie button, een lekkere zak met snoep en een cadeautje! Alle informatie en de inschrijfformulieren kan je lezen en invullen op Carnavalmoergestel.nl

 

Klik en lees meer over carnaval in onze dorpen!