ondernemers

Moergestel Kreatief nog aantal dagen te zien


Het zindert weer in de talloze ateliers en groepscursussen in Moergestel. De “Moeder aller exposities”, Moergestel Kreatief, is toe aan zijn 48e editie.

18 van de 25 deelnemende exposanten, in opperbeste stemming

Zo’n 25 exposanten hebben zich aangemeld en voor het eerst in de roemrijke historie voelde de organisatie zich genoodzaakt om een wachtlijst te hanteren. Op de informatieavond in galerie de Verdieping in Den Boogaard bleek al snel waarom deze expositie zo enorm leeft bij zowel deelnemers als bezoekers. Het enthousiasme spatte er vanaf en de sfeer was meteen als vanouds.

Uit de belangstelling voor elkaars werk en de geanimeerde gesprekken na de vergadering bleek dat ook deze editie weer mag bogen op een enorm positief groepsgevoel. Al snel overheerste de mening dat dit stel gaat zorgen voor een prettige beleving van artistieke uitingen in allerlei variaties. Zo zijn er dit jaar schilderijen te zien, aquarellen, pastels, tekeningen, keramiek, beelden in diverse materialen, grafiek, glas in lood en foto’s.

Dit alles wordt weer getoond op de eerste etage van Cultuurcentrum Den Boogaard in galerie De Verdieping. Een bezoek aan Moergestel Kreatief geeft ook in 2023 wat extra kleur aan de feestdagen. De expositie is nog geopend van 11.00 tot 17.00 uur op 6 en 7 januari.