Care Inn

Nemelaer Haaren verliest thuis van Orion


Waar Nemelaer vorige zondag een knappe prestatie wist neer te zetten door bij de koploper te winnen, wist het thuis die goede prestatie geen vervolg te geven. Concurrent Orion bleek te sterk.

Het eerste voetbal van Nemelaer Haaren.

Nemelaer start goed aan de wedstrijd en weet af en toe dreigend voor het doel van de tegenstander te komen. Onnodig komen de gasten op voorsprong. Een hoekschop wordt bij de eerste paal van de doellijn weggewerkt, de bal valt voor de voeten van verdediger Dyami van Dalen die eenvoudig kan scoren. 0-1(33). Wat de afgelopen wedstrijden vaak wel lukte bleek tegen Orion heel moeilijk, kansen creëren. Ondanks verwoede pogingen ook in de tweede helft kon Nemelaer de gasten uit Nijmegen geen pijn doen. Uit een van de mogelijkheden van Orion was het wederom verdediger Van Dalen die het net weet te vinden. Doelman Rick Pijnenburg weet een voorzet weg te werken maar de bal valt wederom voor de voeten van de verdediger die simpel kan binnen schieten. 0-2(73). In de laatste fase trekt Nemelaer alle mogelijk registers open maar het kan de gasten niet onder druk krijgen. Al vrij snel krijgt Nemelaer de genade klap als een vrije trap van de gasten via het hoofd van een Nemelaer verdediger over doelman Rick in het doel valt. 0-3(78). Nemelaer wist de knappe prestatie in Dongen helaas geen goed vervolg te geven in een spannende competitie met veel teams dicht bij elkaar op de ranglijst.

Zaterdag gaat Nemelaer op bezoek bij het ambitieuze Goes. De wedstrijd start om 17:00 uur.