ondernemers

Moonlightshoppen tijdens Winterglow in centrum Oisterwijk


Op vrijdag 15 december van 17.00 tot 22.00 uur wordt het centrum van Oisterwijk omgetoverd tot een groot winterparadijs.

Onder het motto ‘Voor elkaar’ belooft het weer een onvergetelijke avond te worden. Je vindt er maar liefst 80 kramen, de winkels zijn open en er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Denk aan muziekoptredens en theateracts, een ritje met de arrenslee, de ijsbaan van Winter Village en zelfs de Kerstman en de Winterkoning maken hun opwachting! Dit terwijl je geniet van heerlijke winterse lekkernijen en warme drankjes.

Shoppen

Bezoek WinterglO’w in Oisterwijk.

Het centrum van Oisterwijk ontpopt zich tot een waar winkelparadijs. Verspreid over de Dorpsstraat, De Lind en het Lindeplein staan 80 kramen. Ontdek sfeervolle decoraties en accessoires, wellnessproducten, kleding, speelgoed, de leukste kerstartikelen en ambachtelijke lekkernijen. De winkels blijven speciaal open, zodat je ook binnen kunt rondsnuffelen en je kerstinkopen kunt doen.

Winterpret
Laat je betoveren door de klanken van bijna 20 lokale muziekgroepen en verrassende theateracts. Bereid je voor op een avond vol mooie en gezellige optredens van onder andere Kathleen Willems, Asterius, Vals Alarm, Popwise, Het Oisterwijks Orkest, Theatergroep Trappaf, het Steltentheater en een Lichtjongleur. En wat denk je van een ritje met de arrenslee, schaatsen op de ijsbaan van Winter Village Oisterwijk, in een levensgrote sneeuwbol staan, je verwonderen bij een lichtprojectie of de perfecte foto maken kussend onder de mistletoe.

Ook voor kinderen is WinterglO’w een feest. Ze kunnen meelopen met de Leo van der Steen lampionnenparade (klik), de Winterkoning ontmoeten in zijn huis of meedoen met een speurtocht van IVN Oisterwijk op zoek naar dierenfoto’s.

Gezelligheid
Tijdens WinterglO’w zorgen winterse lekkernijen, drankjes en knisperende haardvuurtjes voor warmte en gezelligheid. Warme chocolademelk, glühwein, snert flammkuchen en meer lekkers wachten je op bij de verschillende kraampjes en de gezellige winterterrassen.

Kortom, dit winterfestijn mag je niet missen! Kom op vrijdag 15 december naar Oisterwijk en geniet samen van WinterglO’w, dat mede mogelijk gemaakt wordt door vele sponsors en vrijwilligers.

Klik en zie meer over WinterglO’w Oisterwijk