Care Inn

Lampionnenparade tijdens Winterglow Oisterwijk


Na het overweldigend succes van vorig jaar, is er ook dit jaar weer een lampionnenparade.

Een leuke lampionnentocht.

Alle kinderen van de basisscholen in de gemeente Oisterwijk zijn uitgenodigd. De eerste 250 lampionnen zijn gratis. De parade start 15 december om 19.00 uur vanaf het Lindeplein. De kinderen lopen daarna rechtsaf over De Lind, achter langs het gemeentehuis, door het Lindepark en weer terug De Lind op. Theatergroepen en muzikanten vergezellen de parade. Om ongeveer 19.25 uur is iedereen weer terug op het Lindeplein. De lampionnentocht wordt mede mogelijk gemaakt door Leo van der Steen Witgoed.

Die avond zijn de winkels open en worden er meerdere activiteiten en een markt georganiseerd. Klik hier en lees meer over Winterglo’w.