ondernemers

Dank aan alle vrijwilligers


Het is vandaag 7 december, Nationale Vrijwilligersdag. De dag om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet!

Het 15-jarige jubileum en bedankavond, afgelopen mei (klik). In kleine groepjes met lokale gids, wandelde het gezelschap door Moergestel (Foto: Leny van Schijndel).

In Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk zijn veel vrijwilligers actief, in allerlei vormen. Met hart en ziel zetten zij zich in voor een goed doel, voor iets leuks, iets extra’s. Ze zijn creatief, zorgzaam, sportief, sociaal, behulpzaam. Ze zorgen voor een glimlach, voldoening, dankbaarheid. Ze doen wat anders niet gedaan kan worden.

Oisterwijk Nieuws zou in de huidige vorm niet kunnen bestaan zonder de hulp van vele vrijwilligers. Het zijn inwoners uit onze gemeente die hulp bieden, een bijdrage leveren vanuit hun dagelijks leven, meehelpen met techniek, hun kennis delen over actuele onderwerpen, evenementen bezoeken en foto’s en video’s maken, meedenken en meewerken.

Een ook de ondernemers die ons steunen, doen dat bijna nooit uit commercieel belang, maar omdat zij een nauwe betrokkenheid voelen bij de Oisterwijkse samenleving. De vrijwillige donateurs niet te vergeten!

Mede namens onze lezers, die door al deze inzet het lokale en ook kleinere nieuws kunnen volgen, een enorm groot:

Dank je wel!