ondernemers

Alzheimer Café Oisterwijk over de weg naar de zorg


De volgende Alzheimer Café bijeenkomst staat gepland op dinsdag 19 december. Het thema is dan De wegen naar zorg: WMO, WLZ, ZVW. Deze avond wordt verzorgd door onze vaste gespreksleiders Renske van der Aa en Yvonne van de Sande. Meer informatie volgt binnenkort.

Kom luisteren en meepraten bij het Alzheimercafé

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

 Meer over dementievriendelijk Oisterwijk

DTZ logo low