uitgelicht

Uitslag Regiomix PCO Oisterwijk


Dinsdagmiddag werd bij PCO de Regiomix gespeeld.

Binnen in de hal is het altijd droog.

Wat was het slecht wat was het slecht. Eigenlijk was het nog geen weer om een hond door te jagen maar toch kwamen er nog 18 mensen naar onze club om de gebruikelijke 3 wedstrijden te spelen van de regio mix. Binnen in de hal was het droog en behagelijk warm. Ook in de kantine was het lekker om tussen de wedstrijden door nog iets te drinken en gezellig te kletsen. Iedereen tevreden, ondanks het slechte weer toch weer een gezellige middag gehad.

De uitslag

1. Jan de Laat.              3 gewonnen wedstrijden en 22 pluspunten.
2. André v.Lier.             3 gewonnen wedstrijden en 19 pluspunten
3. Wil Pigmans.            3 gewonnen wedstrijden en 16 pluspunten
4. Jan van Gils.             2 gewonnen wedstrijden en 10 pluspunten