ondernemers

Dronken bestuurster ramt twee voertuigen in Oisterwijk


Dinsdagavond omstreeks 22.30 uur heeft een automobiliste op de Gemullehoekenweg in Oisterwijk, komende vanuit de Oirschotsebaan, een aanrijding veroozaakt met twee auto’s.

Een flinke ravage (Foto: Toby de Kort).

In een flauwe bocht ramde de vrouw eerst een auto aan de zijkant die een paar meter verderop terecht kwam. Meteen daarna botste ze frontaal op een andere bestuurder, komende vanuit het centrum van Oisterwijk.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Alle bestuurders zijn ter plaatse nagekeken en behandeld aan hun verwondingen. Uit een eerste blaastest op straat blijkt de vrouw gedronken te hebben. De vrouw is aangehouden, op het bureau moet blijken hoeveel ze gedronken heeft.

De weg lag bezaaid met brokstukken en de auto’s zijn flink beschadigd. De weg werd afgesloten, een berger kwam ter plaatse. De politie onderzoekt de zaak.