Care Inn

Welkom bij Praktijk Prevente Oisterwijk *


Alle mensen zijn gelijk, toch hebben we vaak andere behoeftes. Zo is het ook met klachten, soms vraagt een klacht om een andere benadering, soms werkt een Oosterse beter, soms een Westerse, gelukkig dat er verschillende geneeswijzen en zienswijzen zijn.

Het team van Praktijk Prevente Oisterwijk

Binnen Prevente wordt hiervan gebruik gemaakt, elke masseur heeft zijn eigen kunde, eigen specialisatie. Maak kennis met de verschillende disciplines. Als er een reden voor is bekijken onze therapeuten de klachten ook op holistische wijze, dit houdt in dat er verder gekeken wordt dan de klacht laat zien of voelen. De oorzaak geeft als het ware een boodschap in de vorm van een verstoring in het lichaam. Maar bovenal is elke massage heilzaam.

Wij bieden: Shiatsu-, Ayurveda-, Thai-, Zwangerschap-, Voetreflexzone-, Bindweefsel-, Sport-, Anti stress-, Ontspanning- , Kinder- , Acupunctuur-, Cupping-, Craniosacraal-, Energetische- , Trager-, Kruidenstempel- massage en therapie behandelingen, massage bij kanker.

In oktober loopt er een actie: een kaart voor 5 x 50 minuten behandelingen voor € 300,- ipv € 340,- De behandelingen zijn, afhankelijk van uw zorgverzekering, deels vergoed.

Warme groet en tot ziens,

Monica, Trudy, Frank, Monique, Marga, Margareth, Sukanya, Ismary, Janneke, , Antonio, Marco, Chutima, Aungkana, Jacqueline

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer