ondernemers

Nemelaer Haaren wint van Kruisland


Nemelaer heeft revanche kunnen nemen op het mislopen van de titel vorig seizoen. Kruisland profiteerde op de laatste dag van de misstap van Nemelaer bij Erp en werd kampioen. Nemelaer promoveerde via een lange route alsnog en kaapt knap een overwinning weg in Kruisland.

Kruisland – Nemelaer werd 0-2

Nemelaer was gebrand op een goed resultaat, start sterk aan de wedstrijd en toonde de hele wedstrijd de collectieve wil om te winnen. Na de openingsfase had Kruisland meer de bal , maar wist daar weinig gevaar mee te stichten. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Nemelaer steeds meer het geloof dat er iets te halen valt in Kruisland. Een vrije trap van Joeri Vugts wordt in de muur met de hand gestopt. De strafschop knalt Joeri onhoudbaar binnen. 0-1(75). Na het doelpunt komt er nog meer energie los en Kruisland hangt nog in de teleurstelling. Joeri combineert met Giel van de Ven, die uiteindelijk ook de voorzet van Joeri van dichtbij kan binnen tikken. 0-2(78). Nemelaer laat dit keer de kaas niet van het brood eten en speelt de wedstrijd gedecideerd uit. Een welkome overwinning op een team van heel goede voetballers maar minder een collectief.

Zondag komt Nuenen op bezoek. Bij winst kan Nemelaer de gasten passeren op de ranglijst. Na afloop kan Das Nemelaer Oktoberfest losbarsten!