ondernemers

Feest en afscheid bij ROEF! Moergestel


Zaterdag speelde Roef! Dames 1 haar laatste dubbel van het seizoen tegen Olympia. Voor de wedstrijd werd Isa Los in het zonnetje gezet door Bob Bergkamp van de KNBSB voor haar 400 ste wedstrijd. Gefeliciteerd Isa met deze mijlpaal!

ROEF! dames 3 (Bron: Facebook ROEF!)

Roef! wist Olympia dat al zeker is van de Holland series twee keer aan de kant te zetten. In de eerste wedstrijd leek het lang niet daarop maar door come back van onze meiden van 1-5 in de laatste inning werd het 5-5. Opvallend daarbij de Homerun van Briana en de squeeze play met twee slag van Lisa de Vries. In de Tie Break trok Roef! de winst definitief naar zich toe 6-5 eindstand. De tweede wedstrijd zijn de meiden nooit echt in de problemen geweest mede door het solide pitchen van Marjolein. Helaas duurt het seizoen niet langer omdat er geen play offs zijn dit jaar. Die hadden nog wel eens interessant kunnen zijn want onze meiden waren on fire in tweede deel van het seizoen. Dit leverde 4 Wins tegen Neptunes en Olympia op. Maar wat niet is dat is niet en we wensen Neptunus en Olympia een mooie Holland Series toe en may the best team win. Dames 1 kan op een goed verlopen seizoen terug kijken eerder dit seizoen wisten ze de Europa cup B te winnen en heeft ook voor volgend jaar een Europa cup plek bemachtigd. Ze gaan volgend jaar aan de Cup winners Cup Poule A meedoen. Iedereen bedankt voor de support en tot volgend seizoen op de tribunes bij onze toppers!

Dames 3
Dames 3 speelde haar laatste wedstrijd in Hengelo. Ondanks het stroeve seizoen werd de finale poule toch gehaald. Daar is natuurlijk niets droevigs aan. Maar wat dan wel? Een flink aantal Roef! meiden gaat helaas stoppen, waarvan een aantal die heel veel voor de club hebben betekend. Meiden die aan de wieg hebben gestaan van de groei van de club en de diverse promoties en kampioenschappen van dames 1. Charlotte Haen, Gini Ketelaars, Eva van Knegsel, Judith van den Berg, Sophie Mollee, Maureen van Poorten en Suzanne Poelgeest. Bedankt voor de prachtige jaren bij Roef! We zijn nog aan het bedenken hoe we jullie op een passende manier gaan bedanken. Hengelo was net iets te ver om dat op de juiste manier te doen. Via deze weg willen we jullie alvast bedanken voor de vele jaren dat jullie actief waren voor Roef!