Care Inn

Herfstvakantie is oppasvakantie *


Jawel … De herfstvakantie is de oppasvakantie voor alle opa’s en oma’s. De papa’s en mama’s moeten weer werken dus worden de opa’s en oma’s weer ingeschakeld.

Halloween bij Taverne De Posthoorn.

En weet je niet wat je moet doen met die kids, kom dan met de kleinkinderen naar Taverne de Posthoorn. Waarom? Omdat we in samenwerking met de schmink engeltjes allerlei leuke knutsel en spelletjes middagen organiseren. Op woensdag kun je jezelf laten schminken en een kijkdoos maken kan elke dag. Op vrijdag 20 oktober kun je om 11:00 uur en om 13.30 uur met een echte boswachter de bossen in en daar verteld hij dan allerlei leuke weetjes en dingetjes over de Kampina. Dus kom deze herfst vakantie naar de Posthoorn en verveel je geen moment. Laat even weten dat je komt dan hebben wij een extra leuke verrassing voor je.

Halloween bij Taverne De Posthoorn
Op 27 oktober van 16.30 tot 21.00 uur organiseren we een leuke Halloween middag/avond voor alle gezinnen uit de gemeente Oisterwijk en omgeving. Met griezel ranja, grabbel neuspeuteren, Monsterlijk blik gooien, je kunt jezelf laten schminken, raad de mistery griezelbox en nog veel meer. En…. je kunt ook nog een leuke prijs winnen met de leukste foto. Voor €6,- krijgen de kinderen een stempelkaart waar ze aan alle activiteiten kunnen mee doen.

Met het diner zetten we een heerlijk griezelbuffet klaar. Wil je hier aan mee doen of mee eten dan graag even reserveren (klik hier).

Tot ziens in de herfst vakantie of met Halloween

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer