uitgelicht

MMMM… Mosselen bij Taverne de Posthoorn *


Vanaf deze week kunt u genieten van heerlijk mosselen eten bij Taverne de Posthoorn, Posthoornseweg 8 in Oisterwijk. De mosselen worden op verschillende manieren bereid en geserveerd met stokbrood, friet en verschillende sauzen.

Mmmmm Mosselen

Iedere dag kunt u genieten van dit lekkers uit de zee en op de donderdagen staat er onbeperkt (1,5uur) mosselen eten op de agenda. De prijs voor een mosselpan bedraagt €26,50; onbeperkt mosselen eten €32,50. De keuken is geopend van dinsdag t/m zondag tot 20.00 uur. U dient minimaal 1 dag van te voren te reserveren via de website of bel naar 06-14679138 / 06-26886593.

Mocht er een tafelgenoot zijn die niet van mosselen houdt? Geen probleem, á la carte eten is ook mogelijk en er is ook genoeg te kiezen voor de kinderen.

Wisten jullie dat Taverne de Posthoorn beschikt over een ruime parkeerplaats, fietsoplaadpunt, een grote speeltuin voor kinderen van 1-13 jaar, een midgetgolfbaan en een zaal voor feesten en partijen? Het is ook een ideale uitvalsbasis als begin- of eindpunt voor een wandeling of fietstocht. Ook is er de mogelijkheid om E-choppers te huren. Taverne de Posthoorn: voor uren speel- en eetplezier!

Volg Taverne de Posthoorn via Facebook of Instagram voor het laatste nieuws en kijk eens rond op de website www.tavernedeposthoorn.nl

 
* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer