The Make

Fotopaleis in De Verdieping Moergestel


Vanaf 23 september tot 1 oktober iedere zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur is er bij De Verdieping aan het Sint Jansplein 5 in Moergestel een tentoonstelling van de fotogroep Het Fotopaleis.

Een werk van Reginals Kluitmans, te zien bij de tentoonstelling in De Verdieping Moergestel.

Het Fotopaleis is een fotogroep uit Breda die bestaat uit enthousiaste vrijetijds- en beroepsfotografen. Zij hechten grote waarde aan fotografie waarbij de maker iets te vertellen heeft. Ieder lid gaat het fotografisch avontuur met zichzelf aan waarbij de besprekingen dienen als klankbord. Het proces van groei, zowel autonoom als collectief, is het gemeenschappelijk doel binnen Het Fotopaleis.
Naast het bespreken van elkaars werk worden er ook workshops georganiseerd. Het Fotopaleis is opgericht in 2010 en aangesloten bij de Fotobond. De exposanten zijn: Corine Roks, Fred Sonnega, Hans van Gils, Lou Leen, Marcel Post, Mary Vincenten en Reginald Kluitmans.