The Make

Diederick’s veeltonige duel te zien in Tiliander Oisterwijk


Toen Diederick 7 jaar oud was, begon hij met vioolles, waarna hij al snel in diverse jeugdorkesten kon spelen. Thuis leerde hij zichzelf pianospelen en aan het einde van zijn middelbare schooltijd bleek hij ook te kunnen zingen.

Diederick’s veeltonige duel is binnenkort te zien in Tiliander Oisterwijk.

De muzikale alleskunner Diederick Ensink komt na een succesvol solodebuut terug in de theaters met zijn nieuwe show: Diederick’s Duel. In deze voorstelling gaat Diederick zoals de titel al doet vermoeden de strijd aan, niet tegen maar mét al zijn muziekinstrumenten. In een show bomvol muziek, mooie liedjes en muzikale weetjes laat Diederick verschillende muziekstijlen en muziekinstrumenten met elkaar strijden.

Diederick’s Duel is te zien in Tiliander op 22 Oktober om 14:30 uur. Entree bedraagt € 19.00. Kaarten zijn te bestellen via Tiliander.com of door te bellen naar 013 207 3333.

Klik en bestel hier alvast uw ticket