Care Inn

Nemelaer Haaren verliest van Uden


De gastheer uit Uden wil zsm terug naar de 3e divisie. Het had het meeste initiatief in de wedstrijd zonder grote kansen te kunnen creëren en als zich mogelijkheden voordeden dan was de slotfase slordig.

Nemelaer Haaren verliest van UDI’19 uit Uden.

Nemelaer daarentegen weerde zich kranig en creëerde uit de omschakeling een paar goede mogelijkheden. UDI had een vrije trap nodig om de score te openen en kort voor de pauze wist het te scoren na een mooie aanval. Na de pauze ging Nemelaer steeds meer risico nemen en was ook wel af en toe dreigend terwijl UDI de geboden ruimte onvoldoende wist te benutten. Uiteindelijk is op de winst van UDI’19 weinig af te dingen.

Vanaf het begin neemt UDI’19 het initiatief maar heeft het veel moeite om gevaar te stichten. In de eindfase worden vaak verkeerde keuzes gemaakt. Het lukt Nemelaer af en toe gevaar te stichten. Luuk Vermeer kan uit een omschakeling net niet binnen tikken en een schot van Luuk verdwijnt net naast het doel. Stijn vd Broek werkt zijn vrije trap vanaf 17 mtr hard in het doel waardoor Nemelaer ondanks de veldverhouding toch enigszins onnodig op achterstand komt. 1-0(24). Nick Vugts weet bijna de gelijkmaker te scoren. Zijn kopbal wordt ternauwernood net voor de doellijn weggewerkt. Kort voor de pauze weet de gastheer eindelijk een geoliede aanval op de mat te leggen. Na een combinatie wordt de bal vanaf de achterlijn teruggelegd en de inkomende Sem Curvers kan van dichtbij binnen tikken. 2-0(42). Na de pauze krijgt Giel vd Ven een grote kans op de aansluitingstreffer maar zijn vrije inzet verdwijnt over het hekwerk. Nemelaer knokt voor wat het waard is. De verdedigers, met doelman Rick Pijnenburg voorop, zorgen ervoor dat de genadeslag niet valt, enkele grote kansen worden knap verijdeld. Helaas moeten de SAMAN boys vandaag in UDI’19 hun meerdere erkennen.

Zondag krijgt Nemelaer wederom te maken met een volledig nieuwe tegenstander als SV Venray op bezoek komt.