ondernemers

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor dit jaar *


Sinterklaas is voor kinderen altijd een spannende tijd. Natuurlijk is het hele Sinterklaasverhaal heel erg leuk en ze zingen vol enthousiasme de liedjes mee. Maar als we eerlijk zijn, dan vinden ze de cadeautjes die ze krijgen toch wel het belangrijkst! Het is dan voor jou als ouder heel belangrijk om met cadeautjes te komen die jouw kinderen echt leuk vinden. Deze cadeautjes hoeven helemaal niet duur te zijn.

Traditionele Sinterklaas cadeautjes

Het blijft leuk om traditionele Sinterklaas cadeautjes te geven. Er zijn op dit gebied ook opties genoeg, die over het algemeen heel betaalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan chocoladeletters of pepernoten, die kinderen heden ten dage ook nog steeds lekker vinden. Sinterklaasboeken zijn ook altijd leuk. Boeken met mooie verhalen over de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten zijn populair bij kinderen. Ook puzzels en bordspellen zijn altijd goed. Leuk ook om samen met de hele familie te doen. Tot slot maak je kinderen altijd blij met een lieve knuffelbeer of een mooie pop.

Sinterklaas komt weer naar Nederland! (Bron: Pixabay.com)

Nieuwe Sinterklaascadeautjes

Er zijn ook heel wat cadeautjes die pas recent populair zijn geworden. Cadeaus die je bijvoorbeeld online bij een speelgoedwinkel kan kopen. Denk hierbij onder andere aan het volgende:

  • Persoonlijke cadeaus: maak de Sinterklaascadeaus nog specialer door deze te personaliseren. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan gepersonaliseerde puzzels, tassen, boeken, of zelfs leuke kleding met de naam van de ontvanger erop.
  • Duurzame cadeaus: steeds meer mensen geven de voorkeur aan duurzame en milieuvriendelijke cadeaus. Speelgoed dat is gemaakt van herbruikbare materialen bijvoorbeeld.
  • Technologische gadgets: kinderen zijn altijd blij met gadgets. Je hoeft dan niet meteen te denken aan een nieuwe spelcomputer, maar bijvoorbeeld wel aan een draadloze koptelefoon of slimme luidsprekers voor de favoriete muziek van je kids.
  • Cadeaubonnen: misschien vinden jouw kids het leuker om zelf iets te kiezen. Een cadeaubon is dan een ideale oplossing.

Sinterklaas blijft nog altijd een tijd van vreugde en samenzijn, en het geven van cadeaus speelt hier een belangrijke rol bij. Of het nu gaat om traditionele lekkernijen, moderne gadgets of gepersonaliseerde geschenken, het belangrijkste is de liefde en genegenheid die ze uitstralen. Deze traditie brengt gezinnen samen en zorgen ervoor dat kinderen iets hebben om echt naar uit te kijken. Maak er ook echt een feestje van. Dus geef niet alleen maar cadeautjes, maar zorg dat er ook voldoende lekkers is en zing liedjes met elkaar.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer