ondernemers

Schenking of erfenis trap er niet in!


Afgelopen dagen worden niet alleen wij, maar ook onze lezers belaagd met mooie woorden, hele mooie woorden, zeg maar gerust ‘te’ mooie woorden. Trap er niet in!

‘Dag, Excuseer mij dat ik op deze manier contact met u opneem, ik wil graag een donatie van 580.000,00 euro schenken aan een betrouwbaar en eerlijk persoon, die zij goed zullen gebruiken vanwege hun achtergrond vanwege mijn gezondheidstoestand, zeer kritisch. gratis Ik heb een kogelkooi in mijn hersenen geïnstalleerd (hersentumor). Wilt u meer informatie over mijn ziekte, neem dan contact met mij op via dit e-mailadres als u van de gift wilt profiteren.’

Of bijvoorbeeld deze:

‘Hallo, Het doet ons genoegen u te kunnen meedelen dat u een schenking heeft gekregen van 1.900.000 euro en dat deze schenking voor u is gepland voor een grotere financiële afwikkeling. Reageer bij interesse.’

Oplichtingsprogramma’s worden er regelmatig mee gevuld, en wij hebben nog nooit gehoord dat er inderdaad iemand zomaar een paar ton krijgt, anders dan via een formele notaris vanwege een echte erfenis van een persoon die u zelf kende. Het zijn lokkertjes, om u te laten reageren, en dan begint de ellende. Trap er niet in, klik weg en blokkeer!

Dat laatste doen wij ook, indien zo iemand onze socials besmeurt met dergelijke onzin. Ook al worden ze geplaatst in reacties op onze sociale media, het zijn geen berichten van ons en ze zijn niet betrouwbaar!