Care Inn

Werk aan het spoor kan enige overlast geven


Van zondag 13 augustus tot en met zaterdag 19 augustus 01.00 uur wordt in opdracht van ProRail gewerkt aan het spoor in Oisterwijk vanaf de Laag Heukelomseweg tot en met Roond (Boxtel).

Tijdens werkzaamheden kunnen er nog steeds wel treinen langs komen, opletten dus! (Foto ter illustratie: Toby de Kort).

De spoorstaven worden in deze periode vernieuwd. De werkzaamheden kunnen zorgen voor hinder. De aannemer probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan nodig is. De werkzaamheden vinden vooral overdag plaats maar af en toe ook ‘s nachts.

Pas op

Alle overwegen in Oisterwijk zijn tijdens de werkzaamheden gewoon open. Alleen als er werkverkeer op het spoor passeert, gaat een overweg voor een korte tijd dicht, en uiteraard ook als er een trein langs komt. Mogelijk komt er nog treinverkeer of werkverkeer langs; let dus goed op bij het oversteken! Zijn de overwegen dicht, wacht dan of neem een andere overweg.

Bussen

Tussen 14 en 18 augustus rijden er tijdens deze werkzaamheden tussen Eindhoven en Breda bussen in plaats van treinen. Wil je reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg de NS-app voor een reisadvies op maat, of telefonisch via 088 – 672 12 90.