Care Inn

Nemelaer Haaren haalt een punt tegen Juliana


Na een onrustig begin en 2 tegentreffers knokt Nemelaer Haaren zich weer in de wedstrijd en weet het uiteindelijk een punt te halen uit de 1e wedstrijd in de 4e Divisie.

Nemelaer Haaren promoveerde voor de vakantie naar Vierde divisie.

Door het lange seizoen voor Nemelaer met een schitterend resultaat was de voorbereiding op het nieuwe wel heel kort. Met Roland Schuermans als nieuwe trainer aan het roer start Nemelaer de competitie tegen Juliana’31 uit Malden. Een tegenstander die al lang op hoog amateurniveau acteert en vorig seizoen als 3e is geëindigd en tevens de 2e periodetitel wist te behalen in de 4e divisie.

De eerste dreiging komt van Nemelaer. Quinten van Abeelen ziet zijn schot van ver op de lat belanden. Helaas worden al vroeg in de wedstrijd fouten van Nemelaer afgestraft. Door een verkeerde inschatting in de defensie werd deze gecorrigeerd met een overtreding die leidde tot een strafschop. Rick Pijnenburg wist deze te stoppen echter Jeroen Meijers wist in de rebound alsnog te scoren. 0-1(14). Kort na de openingstreffer was het weer raak. Na een inworp wordt de defensie wederom geklopt. Ditmaal tikt spits De Zeeuw de bal knap over Rick in het doel. 0-2(16). Nemelaer laat zich niet uit het veld slaan. Debutant Dennis van Berkel weet met een schitterende pass Joeri Vugts te bereiken. Joeri speelt zich knap vrij en knalt schitterend binnen. 1-2(30).

Na de pauze blijft Nemelaer op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk wordt de inzet ook beloond. Nick Vugts kopt een bal door waarop Jasper van Venrooij de bal achter de defensie lepelt. Met een uiterste inspanning tikt Joeri de bal voorbij de doelman. 2-2(75). A-junior Sander vd Wiel maakt op formidabele wijze in zijn de debuut de 90 minuten vol en ook de 3e debutant Tijm van Oirschot mag aan het einde van de wedstrijd zijn steentje bijdragen om in de slotfase in ieder geval een punt uit de strijd te halen. Wederom weet Nemelaer de nodige passie en strijd te combineren met de aanwezige voetbal talenten waardoor het kan terugkijken op een acceptabel debuut in de 4e divisie.

A.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Halsteren wat bij Nuenen door de 0-0 niet kon winnen.