Care Inn

Levend erfgoed en kunst tijdens Open Monumentendag in Lodewijkskerkje


10 September van 14:30 tot 15:30 uur speelt het Lindenkwartet samen met Dita Veloci in het Lodewijkskerkje in de Kerkstraat in Oisterwijk.

De samenwerkende artiesten tijdens het concert in het Lodewijkskerkje.

In het kader van de Open Monumentendag is het Lodewijkskerkje open van 12.00 – 17.00 uur. Naast een zomerse expositie (klik hier voor meer info) vindt er van 14.30-15.30 een concert plaats. Uitvoerenden zijn Het Lindenkwartet (vocaal) en Dita Veloci, een blokfluitensemble met medewerking van Peter van Aerts, gitaar. Het Lindenkwartet bestaat uit leden van het Oisterwijks Kamerkoor en het blokfluitensemble staat onder leiding van Rosalyn de Groot. Het wordt een spannende combinatie van geestelijke als wereldlijke zang met barok, Iers en een hedendaags repertoire. De entree is gratis.