Care Inn

Zomerzin expositie met werken van Bernadette Vieverich


26 augustus en 2, 9 en 10 september kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur in het Lodewijkskerkje aan de kerkstraat in Oisterwijk terecht voor een expositie met werken van Bernadette Vieverich.

Met de expositie Atardi brengt Bernadette Vieverich een eerbetoon aan de zonsondergang op het eiland Curaçao, waar ze woonde van 1966 tot 1981. Neem een kijkje binnen, laat u verrassen door het kerkje en door de kunst; vrije entree. Op 10 september zal er ook een vrij toegankelijk concert zijn. Door het Lindenkwartet en Dita Veloci (14.30-16.30 uur), in het kader van ‘levend erfgoed’ als thema van de Open Monumentendag.

Over de expositie

Een werk van Bernadette Bieverich

De inspiratie voor deze expositie is het lied ‘Atardi’ van Rudy Plaate, waarin hij de schoonheid van de zonsondergangen op Curaçao bezingt. Met acrylverf, brede bewegingen en blote handen brengt Bernadette in expressieve toetsen de felle kleuren aan op doek. De expositie is opgedragen aan haar moeder, Lies Wienk (1939-1980). Bernadette toont een selectie van haar werk van de afgelopen vijf jaar. Haar werk is te koop en zij zal zelf tijdens de expositie aanwezig zijn.