Care Inn

Start aanleg zakelijk glasvezel in Oisterwijk *


Oisterwijk – Goed nieuws voor ondernemers in Oisterwijk. De aanleg van het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk is van start gegaan op de bedrijventerreinen Kerkhoven en Laarakkers in Oisterwijk.

Donderdag 1 juni plaatsten Saba Eshaq (DELTA Netwerk) en Sander Blommaert (Circet Nederland) officieel de schop in de grond op het bedrijventerrein.

“DELTA Netwerk is gestart met de aanleg op de bedrijventerreinen.”
Saba Eshaq, DELTA Netwerk: “Na de succesvolle campagne zijn we nu gestart met de aanleg op de bedrijventerreinen Kerkhoven en Laarakkers in Oisterwijk. We willen graag elke ondernemer de kans bieden om zich aan te sluiten op ons glasvezelnetwerk. Ook de bedrijven die nog geen abonnement hebben afgenomen. Zij kunnen zich nog steeds aanmelden voor een gratis aansluiting. Zo kan elke ondernemer de vele voordelen van glasvezel zelf ervaren.”

Samen met alle harde werkers werd de eerste schop in de grond geplaatst voor het zakelijk netwerk van Delta Fiber Netwerk.

“We leggen zo’n 70.000 meter aan glasvezelkabels aan op de bedrijfsterreinen.”
Sander Blommaert, Circet Nederland: ”We zijn gestart met de graafwerkzaamheden en werken hier met zo’n 15 man aan. Om een goed beeld te geven: we leggen zo’n 70.000 meter aan glasvezelkabels aan op de bedrijfsterreinen. Daarvoor graven we ongeveer 5.964 meter geul. We verwachten dat iedereen die zich aangemeld heeft eind 2023, uiterlijk begin 2024 gebruik kan maken van het glasvezelnetwerk. We willen de gemeente graag bedanken voor de soepele samenwerking.”

Sluit een abonnement af bij lokale telecomaanbieders

Ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen die nog geen abonnement hebben afgesloten, maar wel graag gebruik willen maken van glasvezel kunnen alsnog een abonnement afsluiten bij lokale telecomaanbieders of bij DELTA Zakelijk. Meer informatie is te vinden via de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zakelijk.

 

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer