Care Inn

Workshop Bestandsbeheer op je computer in de Bibliotheek


Bij de Bibliotheek worden regelmatig gratis workshops georganiseerd waarbij je de basisvaardigheden voor computergebruik kunt leren.

Hoe zet je foto’s op je computer, en waar kan je ze terugvinden?

Elke keer wordt er een ander onderwerp uitgelicht. Zo leer je op een eenvoudige manier wat er allemaal mogelijk is op je computer. En je werkt op je eigen laptop, zodat je thuis alles makkelijk terug kunt vinden. Op 25 mei is er een workshop over bestandsbeheer. In deze workshop wordt uitgelegd hoe de verkenner op je computer werkt. Hoe maak je mappen? Hoe sla je bestanden en foto’s op? Hoe vind je deze weer terug? Allemaal onderwerpen die in deze workshop worden behandeld. Je leert de basisstructuur van de verkenner en na deze workshop weet jij hoe je je bestanden kunt beheren.

Graag aanmelden via oisterwijk@bibliotheekmb.nl of aan de balie van de Bibliotheek.

25 mei
14.00-16.00 uur
De Bibliotheek Oisterwijk
Gratis