Care Inn

Intents Festival torent boven het maaiveld uit


Een klein tipje van de sluier, van wat de vele duizenden bezoekers komend weekend mogen verwachten bij het Intents Festival in Oisterwijk.

Intents torent boven het maaiveld uit (Foto: Leny van Schijndel)

Letterlijk torent het weer immens mooie decor boven het maaiveld uit. De contouren zijn duidelijk zichtbaar, en van verre omtrek zo ook de torens.  De organisatie staat bekend als een van Europa’s beste festivalmakers, en ieder jaar is het weer een uitdaging om het publiek te verrassen met een mooier, groter en origineel decorconcept. Naast uiteraard de muziek, wordt dat aangevuld met showelementen en thematiseerde aankleding, vuurwerk en entertainment.

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni zal hier het muziekfestival gehouden worden. Met maar liefst 10 podia, daarop afwisselend 400 artiesten, 2 gigantische eindshows met vuurwerk, behoort Intents Festival tot de beste festivals van Europa!

Bekijk hier enkele foto’s van het festivalterrein; uiteraard blijft het hoofddecor nog een verrassing!

Zie hier meer berichten over het Intents Festival