Care Inn

VOTO speelt klucht Gezonde trek


Toneelgroep VOTO uit Berkel-Enschot-Heukelom speelt op vrijdag 14 en zaterdag 15 april a.s. de klucht ‘Gezonde Trek’. Dit hilarische stuk in drie bedrijven van auteur Nico Torringa is geregisseerd door Ruud Vugs en wordt opgevoerd in ’t Plein in Udenhout.

In ‘Gezonde Trek’ komen opa, tante Antoinette en neef Florian op bezoek in de nieuwbouwwoning van kleindochter en nicht Eva en haar vriend Harm-Jan. Anja -de zus van Harm-Jan- woont bij gebrek aan beschikbare woonruimte in bij haar broer en schoonzus.

Bemoeizucht

Wanneer de bemoeizuchtige familie van Eva haar nieuwe huis komt bezichtigen, en meteen ook maar blijft logeren, speelt er van alles op. Zeker wanneer buurvrouw Trieneke en haar dochter met een kleurrijk schilderij als decoratie op de proppen komen. Opa is behoorlijk ongeremd in zijn gedrag en heeft zijn mening heel snel klaar. Zo raakt Eva stukje bij beetje meer controle over haar eigen huis kwijt. Zeker als klusvrouw Mijntje Dokter zich er ook nog mee gaat bemoeien.

Gouden randje

Met opbloeiende en uitdovende liefdes, verwarringen en een strijd om geld is het een klassieke hilarische klucht in drie bedrijven om eens goed voor te gaan zitten. Het is bovendien een voorstelling met een gouden randje, want Ans Vugs (Tante Antoinette) speelt voor het 50e jaar toneel!

Cast

De cast van ‘Gezonde Trek’ bestaat uit: Saskia Broers, Monique van de Pas, Joris van de Pas, Isa van de Pas, Susan Vugts, Ans Vugs, Vincent van Rijsewijk, Stefan Schuurmans en Annelies Fleuren.

Kaarten

‘Gezonde Trek’ wordt op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 om 20.00 uur opgevoerd in de theaterzaal van ’t Plein, Tongerloplein 1 in Udenhout. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten zijn à € 10 verkrijgbaar bij ’t Plein, Landwinkel De Bollekens en Tankstation Robben (Shell) in Berkel-Enschot. Ze zijn tevens te reserveren via stichting-voto@hotmail.com (vermeld in de mail duidelijk naam, aantal kaarten en gewenste datum).