ondernemers

Vacature: Oisterwijk Nieuws zoekt Klantmanager voor innovatieproject


Deze  vacature is reeds ingevuld. Wil je ons helpen, mail dan gerust, wie weet …

Je vindt het leuk om in een klein team te experimenteren met nieuwe verdienmodellen. Daarbij onderzoek je hoe je beter aan kunt sluiten bij klanten en ga je de boer op met nieuwe proposities. Je krijgt een kick als het lukt om marketingbudgetten los te krijgen en houdt ervan om lokaal te werken.

Herkenbaar? Lees dan snel verder!

We zoeken een ‘klantmanager’ die ons de komende twee maanden ondersteunt tijdens een innovatietraject en daarbij aansluiting zoekt bij lokale en regionale ondernemers. Misschien herken je jezelf beter in termen als salesmanager, marketingmanager of verkoper.

Achtergrond

Oisterwijknieuws.nl bereikt elke maand meer dan 40.000 lezers uit de regio Oisterwijk. Toch staan we voor een enorme uitdaging: hoe maken we van Oisterwijknieuws.nl een meer rendabele organisatie met een stevige basis voor continuïteit van de lokale nieuwsmedia en onafhankelijke journalistiek?

Om onze kansen te onderzoeken, hebben we een subsidie ontvangen van het Stimuleringsfonds van de Journalistiek (svdj.nl). Daarmee kunnen wij de komende maanden experimenteren en innoveren.

Het team

Ga jij voor ons de markt verkennen? (Foto: Rick Denissen)

Het team waar je mee samenwerkt bestaat uit de webbeheerder, enkele zeer betrokken vrijwilligers en een innovatiecoach van het stimuleringsfonds. Samen met hun bedenk je nieuwe proposities en experimenten.

Jouw taak

Je gaat -samen met het team- op zoek naar passende verdienmodellen op commercieel gebied. Je kijkt daarbij goed wat Oisterwijknieuws.nl kan betekenen voor zowel lokale als regionale ondernemers. Denk daarbij aan het opzetten van advertentieproposities, ontwikkelen van thema’s waarbinnen ondernemers zich kunnen profileren en de verkoop van branded content.

We werken steeds met experimenten en afhankelijk van de resultaten, pas je je strategie aan. Dat betekent ook dat je zelf grote invloed hebt op de invulling van deze klus. Waar nodig krijg je ondersteuning op het gebied van kopij, vormgeving, techniek en administratie.

Ons aanbod

In eerste instantie bieden we je een (freelance) opdracht voor de komende twee maanden, gemiddeld 16 uur per week, vergoeding in overleg te bepalen. Je werktijden zijn flexibel, zelfstandig in te vullen, in overleg met het team.

Interesse? Mail naar mail@oisterwijknieuws.nl